EGYEDI BETON TÁRGYALÓASZTAL | TERRAZZO, DESIGN BETON

EGYEDI BETON TÁRGYALÓASZTAL | TERRAZZO, DESIGN BETON

Beton tárgyaló asztal, egyedi méretben, formában, saját arculati színben, 40 féle színből, Terrazzo designnal, vagy réz berakásokkal Art Deco stílusban, ultra menő, egyedi megjelenés, abszolút nyerő, ha a tárgyaló asztal Nálatok presztízs kérdés. Partnereid álla le fog esni!

Céglogó

  • Céglogódat, és/vagy szlogened több féle módon is meg tudjuk jeleníteni. Réz, sárgaréz, nemesacél intarziaként, homokszórva, vagy negatív nyomatként.

Milliónyi kombináció van a tarsolyunkban, hogy milyen legyen a TE egyedi magasszilárdságú beton tárgyalóasztalod!

Műszaki tudnivalók

  • Kizárólag ultra magas szilárdságú, üvegháló erősítésű saját fejlesztésű finombetonnal dolgozunk.
  • Impregnáljuk a felületeket, oly módon, hogy a háztartási vegyszerek, ételek, italok ne hagyjanak rajta foltot. 
  • Minimum 4 cm vastagságban készülnek.
  • 1 négyzetméter asztallap súlya 4cm vastagságban 96 kg.
  • Magasfényre tudjuk csiszolni, polírozni az asztallapokat, de nem muszáj, tehát akár matt felületet is tudunk készíteni.

Hogyan történik a megrendelés?

  1. Ötletelés, beszélgetés, hogy az alapvetően eltérő felület designok közül melyik áll a legközelebb az álom tárgyaló asztalhoz. 
    Ha van, fotókat, vagy látványterveket nézegetünk a leendő térről, környezetről, ahová az egyedi tárgyalóasztal fog kerülni.

  2. Elkészítünk egy 30x20cm-es mintafelületet, miután sikerült kiválasztani a beton színét, vagy színeit, terrazzo esetén az összetevőket, tehát a részleteket.
    Ez a mintafelület lehet a végleges design is, de nyugodtan lehet módosítani rajta akárhányszor.

  3. Megszületett az elfogadott mintafelület, következik a tervrajz jóváhagyása. Ahhoz, hogy a gyártás megkezdődhessen, minden méretre milliméter pontossággal szükségünk lesz.

  4. Megvan a design, megvannak a méretek. A gyártás megkezdéséhez 50% előleget kérünk. Fizetés banki átutalással (ha szükséges díjbekérőt is küldünk), vagy készpénzben.

  5. Az előleg beérkezésétől számítva 3-4 héten belül elkészül az ultramagas szilárdságú designbeton álom tárgyaló asztal!

Árak, árazás

Nagyjából 300 000 Ft + ÁFA / négyzetméter áron készítjük egyedi, céglogós beton tárgyalóasztalainkat. Ettől jelentős eltérés abban az esetben van ha a mintázat, vagy design összetettsége azt reálisan indokolja.

Szállítás

Országosan vállaljuk a telepítést, ennek díja egyedi ajánlat alapján kerül kiszámításra, mely az országon belüli elhelyezkedés és a cél helység megközelíthetőségének függvénye. (emelet, teherlift hiánya, stb.)

Referenciák, felületek, hogy el tudd képzelni a lehetőségeket

 

Back to blog